Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted tantra@plustantra.dk +45 21 403 487 plusliv

PlusTantra Transformation™

Din vej til et lykkeligere liv som single og partner!

Tantrisk Berøring & Healing 1 flyttet til 15. September 2018!

Tantrisk Berøring & Healing modul 1 flyttet til den lørdag den 15. September 2018!

 

Mindful og Tantrisk samvær for par og singler med en partner.
 
Længes du efter en bedre relation med mere fut i kærligheden, intimiteten, nærværet, sansningen, berøringen, sensualiteten og seksualiteten ?
Så det også i dine relationer er muligt at mærke og snakke om følelser – det der opleves og mærkes i kroppen, ja så er dette forløb noget for dig / jer.
 
Jeg har netop flyttet starten på mit forløb i Tantrisk Berøring & Healing til lørdag den 15. September 2018.
Det hele startede for mig i 2010 som enkeltstående heldagsworkshops i Tantra Massage & Healing – nogle workshops jeg har kørt mange gange og som har hjulpet mange til en helt ny måde at opleve sig selv, hinanden og verden på.
 
Men i dag får du endnu mere for pengene – fordi du oven i får del i alle mine erfaringer med Tantra siden 2010, både i forhold til indholdet, men også i forhold til at holde space og undervise, rådgive og vejlede dig.
 
Min særlige spidskompetence i forhold til dette Tantriske arbejde, er, min unikke evne til at mærke ind i min partner og hvad der er brug for. Det er bl.a. det der er meget fokus på, at lære dig / jer i dette forløb, meget mere end en hel masse teori og udenadslærer. Jeg opfatter mig selv som en underviser i den god gamle mesterlære tradition, mere end en universitetsprofessor.
Dertil komme mine mange års terapeutisk erfaring, arbejdet med mig selv og mine mange klienter, samt min kreative og legende tilgang.
 
Dette giver en lethed og ligefrem tilgang på workshoppen, samt dig trygheden for, at du bliver grebet, hvis du har brug for hjælp undervejs og efterfølgende – for hos mig er du altid velkommen til at få support, når du er kommet hjem til dig selv og din hverdag.
Det er nemlig ofte her udfordringerne er størst i forhold til at fastholde de nye gode takter som man har lært på sådan en workshop / sådan et forløb.
 
Jeg håber jeg har fået vagt din / jeres nysgerrighed, så du / I har fået lyst til at vide mere om de enkelte moduler og forløbet.
 
Det starter lørdag den 15. September 2018 kl. 10.00 – 18.00
 
Se mere om forløbet og PlusTantra Transformation™ her:
https://plustantra.dk/kalender
 
Ring gerne til mig for yderliger info på telefon:
+45 21 403 487
 
Husk mine workshops er åbne for alle uanset tidligere erfaringer og du behøver ikke tage alle moduler nu, eller med den samme partner – selv om det selvfølgelig vil være det optimale hvis du er i en fast relation.
 
Jeg har flere dygtige kvindelige assistenter som hjælper mig ved afholdelsen af mine forskellige workshops.
 
Glæder mig til at være din rejseleder til bedre relationer ❤️Thor

Leave a Comment