Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted tantra@plustantra.dk +45 21 403 487 plusliv

PlusTantra Transformation™

Din vej til et lykkeligere liv som single og par!

PlusTantra

PlusTantra Transformation™ – En ekstatisk måde at leve sit liv på.

Glad klient

Glad klient

PlusTantra Transformation™ kun hos Livetssted.dk

PlusTantra Transformation™ – en måde at leve dit liv på, hvor du er på en dyb udviklingsrejse. En rejse der kombinerer det seksuelle med kærlighed og spiritualitet. Så du oplever frihed til at være den du inderst inde er i hvert eneste aspekt af livet – i ethvert øjeblik.
Hos mig er både dit lys og dit mørke velkommen!

Se her hvad kunderne siger: Det siger kunderne


Nyt online kursus i Plustantra Meditation™ Niveau 1 * Se mere og tilmeld dig med 75% rabat nu!


START  Nu  til 1/2 pris med Plustantra Transformation™ – forløb på 3 & 6 sessioner!


Find fred med din seksualitet

 • Fold din seksualitet helt ud
 • Tantra starter med at gå igennem seksualiteten
 • Når du har undersøgt og udfoldet din seksualitet helt
  – kan du træde ind i nogle helt andre dimensioner i dit liv…
 • Plustantra Transformation™ handler om først at transformere seksualiteten og emotionerne, for derigennem at åbne op for spiritualiteten og uforbeholden kærlighed
  -det at være et med alt som er
 • Dette giver dig en helt ny oplevelse af dig selv, andre mennesker og verden…
  -da alt vi oplever, blot er en projektion af noget vi har inden i os selv
 • Lad Livetssted.dk danne rammerne og Elisabet & Thor være dine guider på rejsen med Plustantra Transformation™
  -din vej til livsglæde og frihed!

Se mere her!


PlusTantra Transformation™ giver dig flere forskellige måder at komme i gang på

Hvis du er helt ny foreslår jeg

Hvis du har “snuset” lidt til Tatra før, så foreslår jeg

Vil du møde andre “Tantra folk”  / Tantra interesserede ?

Så foreslår jeg dig, at du melder dig ind ind den nye Tantriske Øve- & Studiegruppe – TØS 2020.
Denne gruppe optager nye medlemmer ved henvendelse til Thor Sejer på telefon: +45 21 403 487.

Vi er kommet rigtig godt fra start søndag den 30.08.2020 og vil gerne invitere 6 personer mere ind i gruppen. Gerne 3 kvinder og 3 mænd – evt. et par, da målet er 12 – 14 gruppemedlemmer.
Hvis der er mange kvinder, mænd og par der er interesseret i at være med i gruppen.
Så opretter vi blot flere øvegrupper. Ring til Thor og hør mere!

Fokus i denne gruppe er på kombinationen, af, at øve og studere det tantriske område og derigennem lærer os selv og hinanden bedre at kende og derigennem opnå mere frihed og livsglæde.


Øvrige tilbud

Derudover er der mulighed for at booke Online Coaching Sessioner via Skype, FaceTime og Zoom.
Samt sessioner ud af huset (tillægges kørsel efter statens takster + evt. broafgift)

Mange er glade for de  Individuelle PlusTantra Workshops, hvor du får intensiv undervisning i Tantra og Tantrisk Berøring & Healing – alene eller sammen med din partner.

Mine forskellige PlusTantra Kurser og Workshops forløber over en aften, en dag eller en hel weekend. Disse hold kurser og workshops er åbne for singler og par uanset seksuel observans.
Dog kræver nogle af dem at man har en partner at arbejde sammen med – f.eks. Tantrisk Berøring & Healings workshops. Her kan du evt. tage en god ven eller veninde med på kursus.


Tantra Massage hos mig

Jeg oplever at begrebet Tantra Massage i dag er et vidt begreb. Det forbindes endda med sex massage og noget der ligner seksuel escort service, hvor der helt er fravær af den energimæssige og spirituelle måde at arbejde med massagen på. Hos Livetssted har jeg derfor valgt at inkludere forskellige former for massage som delelementer i mine Tantra Sessioner og Tantra Terapi forløb. Der er i både mine sessioner og terapien fokus på dig og dine ønsker og det som hjælper dig bedst lige nu i den enkelte session.


Du er født perfekt

Det er min overbevisning, at vi som udgangspunkt alle bliver født med åbne energikanaler og fuldt intakt sanseapparat uden kropsligt panser og blokeringer i energisystemet.

Din opvækst og dit liv har sat sig sine spor

Mange af os har gennem opvæksten fået installeret uhensigtsmæssige tankemønstre og overbevisninger, der begrænser os og fastholder os i negativ tænkning om hvad vi kan og må og hvad andre tænker om os. Ligesom mange af os har fået påvirkninger der har sat sig som spændinger og blokeringer i vor krop.
Disse spændinger og blokeringer i kroppen, kan både sætte sig indvendigt og udvendigt.

PlusTantra Sessioner og PlusTantra Terapi kan afhjælpe disse blokeringer.

Energi, krop, kærlighed, seksualitet & spiritualitet

Når kroppen afspændes og man åbner op for sit hjerte, kærligheden og seksualitetens frie energiflow, er det også vejen til at opnå dybe spirituelle- og kærlighedsmæssige oplevelser. Oplevelser af ekstase i hele dig og på måder du måske slet ikke har oplevet før i dit liv.
En ekstase der kan blive en mere og mere naturlig del af dit samvær med andre mennesker i din hverdag.


Ekstase er ikke et mål i sig selv!

I tantra findes ingen mål eller “succesoplevelser”, eller noget vi stræber efter at opnå og genopleve. Derimod findes et stærkt og dybt ønske om, at være med det som er – at finde freden med sig selv i de livsomstændigheder, de livssituationer, de møder med andre mennesker der er lige nu og her i dette øjeblik.
Ekstatiske oplevelser er at finde overalt på de talløse veje mod personlig vækst og i kærligheden til os selv og andre. Det eneste du behøver at ændre lige nu, er at fjerne alle rester af dine gamle forestillinger om, at du ikke kan / må opleve ekstase.

Her er PlusTantra Terapi og PlusTantra Sessioner meget effektive værktøjer, der hjælper dig ud af hovedet med dets mange tanker, stress og begrænsninger og ned i kroppen og ind i dette nu – dette øjeblik.


Derfor kan jeg hjælpe dig på et dybere plan

Jeg har arbejdet med mange klienter og med mange forskellige former for terapi værktøjer igennem årene.
Dertil har jeg mere end 60 års meget bred livserfaring, også når det gælder parforhold og relationer.

Min baggrund med forskellige terapiformer, her under NLP og Hypnose coaching, er meget effektive værktøjer. Disse kan tages i brug undervejs, hvis der er brug for at få “omprogrammeret” den mentale computer.


Det kan du med PlusTantra

PlusTantra hjælper dig også til at holde den seksuelle energi og nydelse i kroppen. Dette opnås bl.a. ved at undgå at udløse den seksuelle energi i de såkaldte ”peak” orgasmer. Samt det at flytte fokus væk fra at opnå bestemte mål i mødet med din partner.

Peak orgasmer

Peak orgasmer er hos manden udløsning og hos kvinden clitoris- og skede orgasme. Når der er en pumpende / sammentrækkende fornemmelse.  En form for orgasmer vi ofte er fokuseret på som mål og benytter som en form for overtryksventil, hvor vi afspænder div. frustrationer i vort liv.

Peak orgasmer er kortvarige (max. 30 sekunder) og dræner ofte din krop for vital livsenergi, ligesom de fremkalder ugunstige hormon ændringer i hjernen. Disse kan bl.a. påvirker din ”feel good” fornemmelse og lyst til din partner – i negativ retning.

Når du udløser din seksuelle energi i disse peak orgasmer, så spænder du også kraftigt op i hele din krop og flytter dit fokus hen på dit køn.

Ved at arbejde Tantrisk med den seksuelle energi, slapper du af i hele kroppen, flytter fokus ud i hele kroppen og lader energien strømme frit rundt i hele din krop.
Derved får du en mere levende og energifyldt krop fuld af power.


Giv dig selv en 21 dages udfordring med at bevare din livsenergi

Prøv 21 dages udfordringen, hvor du er sexuelt aktiv hver dag i 21 dage uden peak orgasmer og oplev hvordan din energi og din sexlyst stiger.
Se mere her: http://21daychallenge.com


Sex og seksualenergi

Er brændstoffet der muliggør en direkte fysisk oplevelse af det guddommelige i os selv og i andre – en direkte kontakt til midtpunktet for alle ting.

Det som vi kan kalde Gud / det guddommelige / det spirituelle i os – alle tings forbindelse, oprindelse og enhed.
For os mennesker – en af de måder, hvorpå vi kan komme i berøring med den, føle den og lugte den – er når den bliver legemliggjort igennem et andet menneske under sex.


Ring gerne for mere info om PlusTantra Transformation™ på tlf.: +45 21 403 487