Haslevvej 81 B * Højgaard * 4100 Ringsted tantra@plustantra.dk +45 21 403 487 plusliv

PlusTantra Transformation™

Din vej til et lykkeligere liv!

PlusTantra

PlusTantra Transformation™ – En ekstatisk måde at leve sit liv på.

PlusTantra Transformation™

Glad klient

PlusTantra Transformation™ kun hos Livetssted.dk

PlusTantra Transformation™ – en måde at leve dit liv på, hvor du er på en dyb udviklingsrejse der kombinerer det seksuelle med kærlighed og spiritualitet, så du oplever frihed til at være den du inderst inde er i hvert eneste aspekt af livet – i ethvert øjeblik…


PlusTantra Transformation™ giver dig flere forskellige måder at komme i gang på:

Hvis du er helt ny foreslår jeg:


Hvis du har “snuset” lidt til Tatra før, så foreslår jeg:

Der ud over er der mulighed for at booke Online Coaching Sessioner via Skype, FaceTime og Zoom.
Samt sessioner ud af huset (tillægges kørsel efter statens takster + evt. broafgift)

Andre er glade for de  Individuelle PlusTantra Workshops, hvor du får intensiv undervisning i Tantra og Tantrisk Berøring & Healing – alene eller sammen med din partner.

Mine forskellige PlusTantra Kurser og Workshops forløber over en aften, en dag eller en hel weekend. Disse hold kurser og workshops er åbne for singler og par uanset seksuel observans.
Dog kræver nogle af dem at man har en partner at arbejde sammen med – f.eks. Tantrisk Berøring & Healings workshops. Her kan du evt. tage en god ven eller veninde med på kursus.


Jeg oplever at begrebet Tantra Massage i dag er et vidt begreb. Det forbindes endda med sex massage og noget der ligner seksuel escort service, hvor der helt er fravær af den energimæssige og spirituelle måde at arbejde med massagen på. Hos Livetssted har jeg derfor valgt at inkludere forskellige former for massage som delelementer i Tantra Session og Tantra Terapi forløb. Der er i både mine sessioner og terapien fokus på dig og dine ønsker og det som hjælper dig bedst lige nu i den enkelte session.


Det er min overbevisning, at vi som udgangspunkt alle bliver født med åbne energikanaler og fuldt intakt sanseapparat uden kropsligt panser og blokeringer i energisystemet.

Mange af os har gennem opvæksten fået installeret uhensigtsmæssige tankemønstre og overbevisninger, der begrænser os og fastholder os i negativ tænkning om hvad vi kan og må og hvad andre tænker om os. Lige som mange af os har fået påvirkninger der har sat sig som spændinger og blokeringer i vor krop.
PlusTantra Sessioner og PlusTantra Terapi kan afhjælpe disse blokeringer.
Når kroppen afspændes og man åbner op for sit hjerte, kærligheden og seksualitetens frie energiflow, er det også vejen til at opnå dybe spirituelle oplevelser. Oplevelser af ekstase i hele dig og på måder du måske slet ikke har oplevet før i dit liv.
En ekstase der kan blive en mere og mere naturlig del af dit samvær med andre mennesker i din hverdag.


Ekstase er ikke et mål i sig selv!
I tantra findes ingen mål eller “succesoplevelser” vi stræber efter at nå og genopleve, derimod findes et stærkt og dybt ønske om, at være med det som er – at finde freden med sig selv i de livsomstændigheder, de livssituationer, de møder med andre mennesker der er lige nu og her i dette øjeblik.
Ekstatiske oplevelser er at finde overalt på de talløse veje mod personlig vækst og kærlighed til os selv og andre. Det betyder at det eneste du behøver at ændre lige nu, er at fjerne alle rester af dine gamle forestillinger om, at du ikke kan opleve ekstase.

Her er PlusTantra Terapi og PlusTantra Sessioner meget effektive værktøjer, der hjælper dig ud af hovedet med dets mange tanker, stress og begrænsninger og ned i kroppen og ind i dette nu.
Min baggrund med forskellige terapiformer, her under NLP og Hypnose coaching, er meget effektive værktøjer som kan tages i brug undervejs, hvis der er brug for at få “omprogrammeret” den mentale computer.

Tantra hjælper dig også til at holde den seksuelle energi og nydelse i kroppen. Dette opnås bl.a. ved at undgå at udløse den seksuelle energi i de såkaldte ”peak” orgasmer. Samt det at flytte fokus væk fra at opnå bestemte mål i mødet med din partner.

Peak orgasmer er hos manden udløsning og hos kvinden clitoris- og skede orgasme med en pumpende / sammentrækkende fornemmelse – en form for orgasmer vi ofte er fokuseret på som mål og som en form for overtryksventil, hvor vi afspænder div. frustrationer i vort liv.
Peak orgasmer er kortvarige (max. 30 sekunder) og dræner ofte din krop for vital livsenergi, ligesom de fremkalder ugunstige hormonændringer i hjernen som bl.a. påvirker din ”feel good” fornemmelse og lyst til din partner – i negativ retning.


Prøv 21 dages udfordringen, hvor du er sexuelt aktiv hver dag i 21 dage uden peak orgasmer og oplev hvordan din energi og din sexlyst stiger.
Se mere her: http://21daychallenge.com


Sex og seksualenergi
Er brændstoffet der muliggør en direkte fysisk oplevelse af det guddommelige i os selv og i andre – en direkte kontakt til midtpunktet for alle ting.
Det som vi kan kalde Gud / det guddommelige / det spirituelle i os – alle tings forbindelse, oprindelse og enhed.
For os mennesker – en af de måder, hvorpå vi kan komme i berøring med den, føle den og lugte den – er når den bliver legemliggjort igennem et andet menneske under sex.

Ring gerne for mere info om PlusTantra Transformation™ på tlf.: +45 21 403 487