Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted tantra@plustantra.dk +45 21 403 487 plusliv

Plustantra Transformation™

Din vej til et lykkeligere liv som single og par!

Trin 00 Plustantra Meditation N1

<-Tilbage  *  ForsideNæste Trin ->

Plustantra Meditation N1

Trin 00 – Plustantra – Meditationskursus™ Niveau 1


Kære du – Velkommen til Plustantra Meditationskursus™ Niveau 1 Trin 00

Dette er blot en lille introduktion til Plustantra™ og til meditation.

Lad os starte bagfra med meditation.


Hvad er meditation ?

I min forståelse er meditation, det at anbringe sin opmærksomhed og bevidsthed i nuet – i dette øjeblik på måder således denne bevidsthed / denne opmærksomhed blot er en iagttager / en observatør, til, hvad der sker i dette nu.
Det gælder både hvilke tanker “der kommer forbi”, hvilke lyde der er omkring, hvilke dufte og andre sanseindtryk der registreres i øjeblikket. Vi gør ikke noget ved det. Der er ikke nogle tanker der er bedre eller dårligere end andre – vi er blot tilstede med disse indre oplevelser og observationer. Helt uden at gøre noget andet end blot observere disse.

Der findes mange måder man kan udføre meditation på f.eks.:

  • Sidde stille med lukkede øjne
  • Sidde stille med åbne øjne
  • Sidde stille og lytte til en talt / guidet meditation
  • Meditere på: En bestemt tanke, følelse, indre oplevelse, et mantra i sindet / tankerne, et mantra der synges højt, et objekt som et brændende stearinlys, en Buddha figur osv.
  • At bevæge kroppen i en kropsmeditation
  • At danse, synge, spille musik, male, gå en tur, løbe osv.

Hvad er Plustantra Transformation™

En effektiv måde at arbejde tantrisk med sig selv og sin krop på. Noget der hjælper dig til transformation af dig selv fra en tilstand til en anden. Det er noget der hjælper dig til at slippe alle de gamle oplevelser af dig selv, andre mennesker og verden.
Da disse gamle oplevelser jo blot er nogle gamle historier om dig og verden – noget som er sket og dermed forbi og ude af dette øjeblik…
Målet er du igen finder tilbage til oplevelser af dig selv, andre og verden, som dengang du var barn og endnu ikke var blevet  påvirket af “samfundsnormer”, regler og andre begrænsende tiltag – noget der i mere eller mindre grad har afholdt dig fra at leve det liv du i virkeligheden er sat i verden for at leve, i dette nu og det næste nu.

Tantra handler i min forståelse om, at give slip på netop disse gamle mønstre og tillærte begrænsninger. Det vil sige, at sætte vort Rodchakra fri. I Rodchakraet arbejder energierne der har med alt det fysiske i vort liv at gøre, alt det fundamentale. Det er kroppen, sexualiteten, far, mor, børn, familie, hjem, økonomi, alle vore ting og sager, sundhed, næring osv.

Den helt store frihed til at være dig, ligger for mig, at se; i det at gå gennem det sexuelle og derigennem skabe forvandling og transformation af hele dit liv med alle de forskellige livsområder – på samme måde som det skete for mig.


Hvad er der indeni ?
Du vil i løbet af dette kursus blive introduceret til forskellige “tantra retninger” og meditationsteknikker.
Dette kursus indeholder flere forskellige tantriske øvelser og meditationer.
Nogle af disse har fokus på vejrtrækning og åndedræt andre på energi, energiarbejde og energibevidsthed.
De fleste øvelser kan udføres af alle uanset om man er single eller har en partner, andre kræver en partner.
Mange af øvelserne kan udføres på afstand (man kan aftale med en partner at udføre øvelsen / meditationen på et bestemt tidspunkt). Nogle kan også udføres via Skype, Zoom m.v. Atter andre egner sig kun til udførelse med en partner der er fysisk tilstede i det samme rum som en selv.

Alt dette bliver beskrevet i de enkelte trin i kurset.


Her er en lille bonus Lykke meditation til at komme i gang på: 


 

Rigtig god fornøjelse med de 12 Trin – nu er du i gang.

❤️ Thor