Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted tantra@plustantra.dk +45 21 403 487 plusliv

Plustantra Transformation™

Din vej til et lykkeligere liv som single og par!

M & K – En KØN Historie

 Yoni & Lingam Massage

Workshop: M & K – En Køn Historie

Som noget nyt tilbyder vi denne workshop i Tantrisk Yoni & Lingam Massage og Onani.

Om workshoppen

Workshoppen i Tantrisk Yoni & Lingam Massage og onani, er åben for mænd, kvinder og par med interesse i den tantriske tilgang til kærlighedslivet, berøring, nærhed, intimitet, healing, energiarbejde og sexualitet. Det kan være en fordel du selv vælger en partner du har lyst til at arbejde med på workshoppen. Men hvis det er svært for dig at finde en, så ring – måske kan vi hjælpe dig…

Nu har du / I mulighed for at lære mere om eget køn og hinandens køn med et tantrisk udgangspunkt.
Ved du / I f.eks. hvordan Tantrisk Onani / Mastrubation adskiller sig fra den “almindelige / gamle” måde at lege med sig selv på ?
Det er en af de ting i får med hjem. Og I får mere viden om både eget køn og det modsatte køn. Hvad man kan med det, hvordan man fjerner spændinger og løsner op for energiens frie flow i kønnet og ud i hele kroppen…


M & K – En KØN Historie Trin 1
M & K – En KØN Historie Trin 2

Indhold

Vi vil på denne workshop starte med en snak om mænd og deres køn. Kvinder og deres køn, samt de forskelle og ligheder der er mellem de to køns nervesystem og de stoffer der aktiveres i vores hjerne, under stimulering og sex.
Den tantriske vinkel med at holde på energien og cirkulere den i kroppen, frem for at udløse den i en peakorgasme vil også blive berørt. Ligesom vi vil komme ind på konsekvenserne af en udløsning / peakorgasme.

Der vil på workshoppen blive delt ny viden, om, hvad vi som mænd og kvinder kan med vores køn på egen hånd og sammen. Hvordan vi kan hjælpe hinanden til afspænding, gennem tryk, berøring, massage, stimulering, nydelse m.v. Så vi kan opnå fuld bevidsthed og kontrol over vort køn og dets formåen. Ligesom vi vil dele med vore “kønsfæller” hvordan vi hver især oplever det at være henholdsvis mand og kvinde. Kort sagt vores historie om os selv og vort køn.


Fokus på vort køn Yoni & Lingam
– Vagina, Kussen, Fissen, Penis, Pikken, Dilleren…

Ja kært barn har mange navne…
Vi sætte fokus på mandens- og kvindens køn og arbejde i praksis med ting som afspænding, massage, berøring, nydelse, stimulering og healing af det modsatte køn to og to.

Der er faktisk mange mænd og kvinder, der har spændinger i deres krop på grund af div. fortrængninger og blokeringer i energisystemet. Herunder også i kønnet og anus. Derfor kan det være rigtig godt at arbejde med afspænding og healing også af disse kropsdele. Vel at mærke, når det opleves naturligt og rigtigt. Det også er vigtigt at bringe afspænding, balance og healing til disse områder af kroppen. Så vi kan opnå fuld seksuel nydelse.

Jo mere afspændt du er i din krop og jo mere naturligt du kan give energien lov til at bevæge sig rundt i kroppen – jo mere nydelse og velbehag vil du opleve.

Vi vil derfor arbejde med prostata massage, G-punkts massage samt afspænding af anus – hvis der er åbenhed for dette blandt deltagerne.


Se denne video hvor jeg fortæller mere om vort køn.


De 2 undervisere

Siff & Thor vil sørge for kyndig vejledning, instruktion og demonstrationer i løbet af dagen. Ligesom vi vil gå rundt og assistere de forskellige par i øvelserne, hvis der er behov for dette.
Vi vil viser hvordan du som giver (uanset om du er mand eller kvinde) giver tryk, afspænding, berøring, massage og healing.
Du vil på samme måde blive instrueret i, hvordan du bedst kan være i rollen som modtager (uanset om du er mand eller kvinde).

Workshoppen er åben for alle uanset erfaring, køn, seksuel observans m.v.
Eneste krav er, at du er over 21 år og du er indstillet på at tage ansvaret for dig selv.
Her under sige til og fra, i forhold til hvor dine grænser går. Ligesom du er indstillet på, at accepterer og respektere andres grænser. (Åben munden sig til og fra).
På denne workshop, er der ikke noget bestemt vi skal nå eller gøre. Der er intet der er det rigtige og intet der er det forkerte. Der kan være noget som i situationen er mere hensigtsmæssig end noget andet. Men vi skal blot være med det som er, og som føles rigtigt i øjeblikket.

Se mere om os her: Siff & Thor


M & K – En KØN Historie Trin 1

M & K – En KØN Historie Trin 2


Workshoppen afholdes hos:

Livetssted.dk
Haslevvej 81 H
Højgaard
4100 Ringsted


Vi glæder os til at guide dig på denne workshop ❤️  Siff & Thor 💙

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe og få en snak på telefon: +45 21 403 487

Se mere om Plustantra Transformation™ her…