Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted tantra@plustantra.dk +45 21 403 487 plusliv

PlusTantra Transformation™

Din vej til et lykkeligere liv som single og partner!

Kvindes feedback på 2 timers Tantra Session

Kvindes feedback på 2 timers Tantrisk Session:

“Så er jeg hjemme igen – en god køretur hjem, hvor jeg sad og nynnede og følte mig fyldt med god energi ☀❤

Tusind tak for din dejlige session i aften, det var lige, hvad jeg trængte til. Det var en større oplevelse end bare massage, svært at beskrive fyldestgørende, men den tenderness der var all over var forløsende, rørende og varmede igennem hud, blod og muskler og helt ind i hjertet. Jeg kom ned i kroppen, selvom det kan være svært at slukke for hovedet 100% af tiden, så fik jeg en fornemmelse af at kunne lytte bedre til, hvad min krop egentlig fortæller mig. Der var en del ”moments”, hvor der kom hul igennem. Og det har jeg ikke så godt kunnet mærke/høre ellers.

Så det vil jeg bare lige sige 😃 Du er en empatisk og også erfaren gut – det var trygt og godt at være under dine hænder 🙌☀🙏

Så godnat herfra – og på gensyn lige pludselig 😃
De allerbedste hilsner, Susanne.”

Leave a Comment