Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted tantra@plustantra.dk +45 21 403 487 plusliv

PlusTantra Transformation™

Din vej til et lykkeligere liv som single og partner!

Kvindes feedback på par forløbet i Tantrisk Berøring & Healing

Kvindes feedback på sin deltagelse i Tantrisk Berøring & Healing forløbet:

Jeg har følt mig utrolig tryg på Thors kursus i Tantrisk Berøring & Healing, som jeg deltog på sammen med min partner. Der er ingen tvivl om at de øvelser vi lavede på kurset, var med til at styrke vores forbindelse til hinanden. Øvelserne bragte sårbarhed, tillid og en ægthed frem i lyset igen, som havde været ”sparet væk” i en fortravlet hverdag. Jeg lærte (igen) at komme mere i kontakt med sig selv, mærke min iboende visdom, og at mærke mine sanser via den bevidste berøring og forskellige øvelser vi lavede.

På kurset lærer man at komme ind i nærvær, og mærke efter, både hvad man har lyst til at modtage, men også hvad man har lyst til at give, og man lærer en masse forskellige berøring teknikker undervejs. Thor har et arsenal af viden og erfaring at trække på, da han har bevæget sig en hel del indenfor Tantra verdenen, og dermed har en kæmpe faglig baggrund, som han selv har afprøvet. Lige præcis den erfaring Thor har med sig, gør mig helt tryg, også ved at bevæge mig lidt ud over min comfortzone, for jeg ved med 100% sikkerhed at netop Thor vil kunne være der også hvis det skulle blive nødvendigt.

Thor er god til at spotte den enkelte deltagers behov og ved hvad den enkelte måtte have brug for, for at den enkelte kursist føler sig set og støttet med hvad der end måtte udfolde sig. Thor er også en unik  inspirator og der er er en god, tryg og let stemning under kurset.

Thor har mine varmeste anbefalinger.
Mvh. Xenia S. Sexolog.

Leave a Comment