Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted tantra@plustantra.dk +45 21 403 487 plusliv

PlusTantra Transformation™

Din vej til et lykkeligere liv som single og partner!

Hvad foregår der i Tantraklub.dk ?

Folk spørger mig: Hvad foregår der i Tantraklub.dk ?

Dertil kan jeg blot svare:

Det er lidt svært at give et entydigt svar på dette spørgsmål, da det jo netop er en Tantraklub. I sagen natur tegnes en klub og klubbens aktiviteter af de aktive medlemmer.
Der er altså i Tantraklub.dk ikke tale om afholdelse af et event eller et kursus som jeg eller Livetssted.dk har slået op med et planlagt indhold.

Derfor vil de enkelte medlemsaftner, disses indhold og aktiviteter, være meget præget af de medlemmer der deltager på de enkelte aftner, samt hvilke aktiviteter de har lyst til at igangsætte og deltage i.

Klubben øvrige aktiviteter i forhold til emner på de enkelte aftner, fester og special event afhænger jo i lige så høj grad af medlemmerne og deres aktive deltagelse i planlægning, udforming, udførelse og deltagelse.

Min fornemmeste opgave er at stille lokaler og “infrastruktur” til rådighed og så sammen med mine medværter medvirke til at “holde space”, så alle medlemmer får gode oplevelser i klubben.


Hvorfor så denne Tantraklub.dk ?

Fordi jeg selv som gæst i forskellige swinger-, bdsm- og kink klubber oplever et udgangspunkt der ikke udspringer af det Tantriske miljø.
I disse klubber er Tantra i bedste fald blot et lille ubetydeligt “vedhæng” og det er for mig tydeligt, at den grund energi der er i disse klubber er helt anderledes, end den energi der er i lokalerne hos Livetssted.dk – og den energi jeg ønsker at skabe sammen med jer i Tantraklub.dk.


Det har igennem et stykke tid, været et dybt ønske for mig, sammen med jer medlemmer i Tantraklub.dk – netop at opbygge et fælles mødested midt på Sjælland – uanset “trosretning”.
Et sted der udspringer af det tantriske miljø og de forskellige tantriske discipliner, gerne krydret med andre elementer, som klubbens medlemmer ønsker at kombinere med det Tantriske.

Netop et sted der har det Tantriske fundament, men gerne krydret med reb, bondage, kink og i det hele taget være et sted hvor voksne, der kan og vil tage ansvaret for sig selv, kan lege, undersøge og udforske alle de mange spændende elementer i det Tantriske Univers.


Hvem tegner Tantraklub.dk ?

Klubben tegnes, som tidligere nævnt, af de aktive og deltagende medlemmer. Derfor vil antal deltagere og kønsfordelingen variere fra gang til gang på disse klubaftner.
Så at give dig et præcist svar på; hvor mange der deltager og kønsfordelingen på sådan en aften, ja det kan jeg i sagens natur ikke give dig.

Dog kan jeg nævne at Tantraklub.dk er en ret ny klub. Det er en klub der er under opbygning og igang med at finde sine ben at stå på.
Hvilket betyder, at de medlemmer der i øjeblikket tegner klubben, samt det engagement og den deltagelse i møde aftnerne som de ligger for dagen, i høj grad er med til præge og tegne klubben og den fremtidige virke.Så lad det være en opfordring til at møde op, tage nogle venner og veninder med, sprede dette budskab ud i dit netværk, så vi kan blive en levende og aktiv klub.


Husk du er meget velkommen til at tage et initiativ og igangsætte aktiviteter i klubben, ansøge om at blive medvært i klubben m.v.

Igen – det er handling der gir forvandling!

Giv mig gerne et ring hvis du vil høre mere, ønsker at blive medvært, har gode idéer og input.

 

Med ønsket om en god dag ❤️ Thor

Leave a Comment