Haslevvej 81 B * Højgaard * 4100 Ringsted tantra@plustantra.dk +45 21 403 487 plusliv

PlusTantra Transformation™

Din vej til et lykkeligere liv!

Bag om Thor Sejer

Bag om

Thor Sejer Weimar

Jeg hedder Thor Sejer Weimar, er født i 1958 og har drevet virksomheden Plusliv siden 2007 og Livetssted igennem de seneste 8 år.

Jeg hjælper singler og par ud af smertefulde og dårligt fungerende relationer.
Både i forhold til dem selv, deres krop, deres seksualitet og i samspillet med andre mannesker.

Så de har værktøjerne til et gladere og lykkeligere liv.
Et liv hvor de føler sig fri i krop, sind og ånd
-også når det gælder det seksuelle og relationsmæssige i livet.


Livetssted.dk – huset for interne og eksterne aktiviteter
Det er her jeg giver mine sessioner og afholder mine foredrag, kurser og workshops. Det er også her du kan leje dig ind med dine kurser og behandlinger, holde foredrag m.v.
Ring og hør mere hvis du er interesseret i lokalerne.


Plustantra.dk – med fokus på mit arbejde med Tantra
PlusTantra Transformation™ er for mennesker der ønsker transformation fra en tilstand til en anden igennem arbejdet med Tantra, Sensualitet, Kærlighed, Meditation, Spiritualitet og Personlig Udvikling.

Tantra-med-toj-pa.dk – workshops hvor alle nysgerrige og Tantra interesserede kan starte i ro og fred.

Plusliv.dk – med fokus på mit arbejde med NLP, Hypnose, Coaching & Rådgivning til børn & voksne.


Bag om Livetssted
Idéen er at skabe et “fristed” hvor alle uanset alder, køn, seksuelle preferencer og forhistorie mødes. Et sted hvor jeg på mine kurser og workshops sammen med mine assistenter, facilitere positive og dybe forandringer der gør en forskel for dig resten af livet. Jeg tilbyder også forskellige former for sessioner og behandlinger i lokalerne hos Livetssted – se mere her på siden om dette.

Livetssted rummer dels egene aktiviteter og behandlinger, samt eksterne aktiviteter der tilbydes af mine eksterne samarbejdspartnere. Det drejer sig om foredrag, kurser, workshops, sessioner og behandlinger – se mere på hjemmesiden for Livetssted.dk


Bag om Thor Sejer – Min baggrund
Jeg har mediteret siden 1976 (Trancendental Meditation – TM).
I 1992 startede mit eget terapeutiske arbejde efter kursusdeltagelse hos Vita Storborg, Væksthøjskolen hvor jeg fik kendskab til forskellige terapiformer som: Samtale- & krise terapi, astrologi, kropsterapi, tegne- og lyd terapi samt psykodrama. Disse værktøjer blev udbygget med en uddannelse som Master Hypnose Terapeut & NLP Master Practitioner med coaching.
Jeg har arbejdet med terapi klienter siden 1996 og har undervist på Væksthøjskolen med lydhealing og som lærer på forskellige daghøjskoler.  Jeg har arbejdet som selvstændig med Hypnose, NLP & Coaching siden 2004.

Jeg har tidligere valgt at være RAB registreret hos SAB med min PlusLiv Hypnose Coaching og har dermed et indgående kendskab til de Etiske Regler og regler for god klinik praksis.
Disse regler er det stadig vigtigt for mig at efterleve, så du som kunde kan føle dig tryg hos mig.

  • NB! Alle behandlinger og sessioner starter med en indledende samtale hvor vi aftaler sessionens indhold.
  • Ved første session udfyldes en sessionsaftale, der sikre dig og mig i forhold til, hvad vi har aftalt omkring sessionen og det efterfølgende forløb.

Se disse regler her: Etiske-Regler
RAB = Registreret Alternativ Behandler.
SAB = Sammenslutningen Af Alternative Behandlere i Danmark.

Assistenter og med undervisere


Min tantra rejse startede i 2002, hvor jeg deltog på de første tantra kurser hos Anne-Sophie Jørgensen på Tigerens Rede i Gedved.
Efter nogle års tantra praksis mødte jeg i september 2010 Alex Vartmans: The New Tantra (TNT). Her har jeg deltaget på over 30 kurser, været kursus assistent i et år og opnåede titlen som ”Authorized Lover” – hvilket betyder at jeg er trænet i tantriske elskovsteknikker, energiarbejde og kropslig dearmering.
Jeg har arbejdet med tantra massage og givet individuelle tantra sessioner siden 2010.

Efter mange års arbejde med terapi og tantrisk praksis har jeg udviklet mit eget tantra terapeutiske koncept – PlusTantra Transformation™ der består af Massage-, Terapi- og Sessions moduler – der kombinerer alle mine erfaringer i kraftfulde værktøjer, der i dag har hjulpet mange klienter til frihed,  glæde og overskud i livet.

Jeg giver individuelle tantriske sessioner, tantrisk massage og tantrisk terapi til par og singler af begge køn. Du skal dog være fyldt mindst 18 år og kunne dokumentere dette med sygesikringskort og billedlegitimation i form af Dankort / Kørekort / Pas eller lignende.
I min Kalender finder du også flere spændende kurser og workshops, hvor du kan lære mere om PlusTantra. Lige som jeg tilbyder foredrag, talks og individuelle workshops for par og singler af begge køn i samarbejde med min kvindelige assistent. Se mere om mine assistenter…

Jeg vil her udtrykke min dybe taknemmelighed over Anne Sophie Jørgensen fra Tigerens Rede som satte hele denne proces igang for mig. Lige som den undervisning, inspiration og guidning jeg siden september 2010 har modtaget fra Alex Vartman og hans assistenter hos The New Tantra radikalt har ændret mit liv.


Det siger kunderne                                                                              Samarbejdspartnere  / Links…


Konsultation i Ringsted og ud af huset – Ring for booking & info
Tlf.: +45 21 403 487

Mail: tantra@plustantra.dk
Bank: 2190 – 8978 263 934
MobilePay: +45 21 403 487

PlusTantra * Haslevvej 81 B * Højgaard * 4100 Ringsted

Huset - Livetssted

Huset – Livetssted

Indkørsel

Indkørsel


Indvendigt i huset

                


Find vej til Livets Sted