Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted tantra@plustantra.dk +45 21 403 487 plusliv

PlusTantra Transformation™

Din vej til et lykkeligere liv som single og par!

Det siger kunderne – START Kombi Sessioner

Plustantra Massage  *  Plustantra Sessioner  *  Plustantra Kurser & Workshops

Feedback på PlusTantra Terapi

Indledende Samtale Plustantra START Kombi Par Session

Kundernes feedback på Plustantra START Kombi Sessioner med Thor Sejer Weimar

Kvindes feedback på Plustantra START Kombi Sessioner med Thor

“Hej Thor
Tusind tak for i går. Mit savn om at blive krammet er ikke blevet mindre. Samtidig er jeg så glad for at du så kraftigt opfordrede mig til at holde om dig og røre dig. Bare det jeg skrive det, bliver jeg rørt.

Det er så fremmed for mig og jeg vil så gerne det bare er lidt naturligt og ikke skræmmende.

Det er også så svært, når du spørger, hvad jeg ønsker vi skal. Jeg ligger bare og tænker hvad er det min krop vil. Tænk det også er så svært.

Sådan en gammel kone, som mig har virkelig meget at lære om det helt basale i livet og jeg vil så gerne.

Du må gerne smile/grine lidt over at jeg har så svært ved at sige tingene højt. Det er også en øvelse at snakke højt om mit sexliv og kønsdele. Eller andres kønsdele.

Jeg øver mig.

Fra den dybt taknemlige.”

***

Denne 50 årige kvinde har aldrig haft en kæreste, aldrig kysset, krammet eller været nøgen og sexuel sammen med en mand.
Hun startede med at modtage Tantrisk massage. Og nu senest her hos Livetssted.dk har hun påbegyndt et START kombiforløb, der er en kombination af Plustantra Sessioner og Plusliv Hypnose Coaching Sessioner.

Det er for mig virkelig en stor oplevelse, at kunne hjælpe et medmenneske til at finde tilbage til sin naturlighed, samt hjælpe med “afmontering” af skyld og skam omkring krop og sexualitet – på den måde det sker i disse START Kombi Sessioner.

Jeg er ydmyg og dybt taknemmelig over den tillid jeg bliver vist og det arbejde der gøres fra Universets side gennem mig. TAK 🙏 ❤️ Thor